onsdag 29 juli 2009

» smultronstället

Även om jag sov ganska länge idag så har vi hunnit en hel del faktiskt!
Tryckte in oss i bilen med barnvagn, hund och rejäl packning och körde ut i skogen. Ställde bilen, Liam låg i barnvagnen, Diesel sprang lös och jakten på skogens guld kunde börja! Några små kantareller som Simon hittade åkte ner i korgen men inte fan hittade jag några. Nepp. Istället fotade jag lite ute i den fina naturen. Kom till ett riktigt smultronställe mitt ute i skogen som jag aldrig sett förut. En jättestor sjö med bryggor och vattnet fullt av vackra näckrosor. Där hade jag nog kunnat stanna hela dagen. Tror nästan det får bli en utflykt dit någon gång. Packa ner ett par brassestolar och en massa gott fika och bara päsa!

IMG_3932IMG_3934IMG_3933IMG_3935

Mitt ute i skogen ringde Nadde och undrade om vi ville komma förbi och grilla – självklart! Hem, duscha, packa om allt och iväg! Hade jättetrevligt och en massa goda mat blev det också! Kom hem bara för en stund sen nu. Längtar verkligen tills vi flyttar till Kosta. Känns så skönt att få ha det att se fram emot!

IMG_3940IMG_3942IMG_3943IMG_3947IMG_3949IMG_3951IMG_3952IMG_3954IMG_3955

1 kommentarer:

Daniel sa...

Så sommarfint! Blir alltid så glad att komma hit!
Följer dej med lovin!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam