lördag 7 februari 2015

Bio och mellokväll

Förra veckan fick vi ett mycket uppskattat paket på posten från Disney med häftiga Big Hero 6-prylar samt biobiljetter. Så i eftermiddag överraskade vi barnen med en bioupplevelse i Växjö. Liam älskade filmen och det hördes absolut från hans biostol; Wow!! Vilken sjysst plan!! Coolt!! Asgrymt!! Det var andra gången för Nomi och till skillnad från förra gången höll hon sig vaken och var riktigt uppslukad av filmen. Den var riktigt bra, en ny favorit här hemma. Och självklart har Liam nu bytt sitt Spindelmannen-tema på det kommande kalaset till Big Hero 6-tema. Trodde väl det!

Barnen kidnappades senare av Eve, Nemo och Nikki för en busig övernattning. Så ikväll har Simon och jag mello- och filmkväll på tu man hand!

IMG_2407IMG_2405IMG_2410

Vill du också ha chansen att se denna härliga film på bio? Sex biobiljetter
samt ett prylpaket tävlas ut
här inne hos mig – gå in och tävla HÄR bums!

2 kommentarer:

Fröken M sa...

Mysigt !!
Jag hoppas ni får en riktigt härlig söndag nu.
Det ryktas om att vi ska få SOOOL över hela landet :)
Kram

Anonym sa...

Åh,så mysigt ♡ ...
Klart Liam ska ha Big Hero-6 Tema hihi

/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam