onsdag 28 januari 2015

Sjukstugan is back

IMG_2158

Det var ju inte länge sen vi hade feber och förkylningar här hemma. Nu är det Nomis tur igen, hon har fått stanna hemma med mig medans Liam varit på dagis i veckan.

Ikväll när jag kom hem från jobbet hade hennes hosta blivit än värre och Simon hade inte lyckats få henne att somna. Vilken tur då att jag köpt med mig hostmedicin och ett paket med piggelin till fröken. Så nu sitter vi här med pyjamasar i soffan, tittar på filmen Trassel och jag hoppas innerligt att hon kommer kunna somna snart. Men det ska man inte vara så säker på, för hennes mun är det då inget fel på. Pratar och kommenterar varenda scen i filmen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur mår du efter din op? Har du dumpat mycket? ?

Agnes sa...

Svar till Anonym:
Jag mår jättebra, ångrar mig inte för en sekund. Dumpar gör jag emellanåt, men bara om jag äter fel vilket jag bara tycker är positivt. Man lär sig efterhand vad och hur mycket man klarar och inte klarar att äta.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam