fredag 20 februari 2015

Fredag med mormor

IMG_3040

Då var helgen kommen igen efter en vecka med massa jobb och dagis. Det går i vågor att vara timvikarie, från heltid till halvtid, upp och ner, upp och ner… Men nu har jag fått ihop massa timmar på senaste tiden. Känns riktigt härligt.

Efter jobbet möttes mamma och jag upp för att hämta gullvipporna på dagis. De fick syn på mig, fortsatte leken, fick syn på mormor och kutade fram för att kramas. Mig hade då ingen saknat! Och inget gnäll att följa med hem, det gick som smort. Så vår fredagskväll har vi spenderat med mormormys, tacos, sällskapsspel, lek och film. I skrivande stund har jag både soffa och fjärrkontroll för mig själv då Simon följde med grabbarna efter kvällens innebandy. Slötittar på filmen You’ve got mail och ska poppa mig lite popcorn innan sängen kallar.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam