lördag 18 januari 2014

Vår lördag

IMG_4926

I gårkväll/natt efter att jag bloggat och vi skulle lägga oss så började Nomi hosta och blev ledsen. När jag gick in upptäckte jag att hon hade kräkts. Hela sängen, tapeten och golvet… Simon fick ge henne ett snabbt bad och jag la madrasser och tyger i blöt, rengjorde säng och allt annat som kräkattackerats. Så i natt fick hon sova mellan oss för första gången någonsin. Något som hon inte alls är van vid och nog hade hon svårt att somna. Vi också för den delen. Usch, vilken natt!

Hon har varit varm idag och haft ett fasligt humör. Så Liam och jag flydde fältet för några timmar. Liam valde destination och det blev hos mormor i Lessebo där det fikades, ritades och pratades. Efteråt handlade vi på Ica innan vi begav oss hemåt och kastade ihop en hemmagjord pizza.

Strax ska Nomi sova för natten och då blir det soffläge för oss andra med en bra familjefilm och lite glass!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Näe...Stackars liten Nomi :(
Hoppas hon kryar på sig & att ni andra får må bra!
/Kram Annmi

Pst...Så fin Liam är - alltid gla er & goer <3

Livet på Citronodlingen sa...

Åh stackarn! Låter som att det var en engångsgrej i alla fall? Hoppas det.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam