söndag 1 april 2012

Snöslasksöndag

IMG_0027

Den här söndagen vaknade man upp till sol och snön från gårdagen var som bortblåst. Det varade ju inte speciellt länge dock för nu i eftermiddags började det både snöa och regna igen. Så jävla trist, riktig vårglädjeförstörare. Men det är väl typiskt aprilväder så man får väl bara bita ihop och hoppas på att våren kommer fort ändå. Och vi hann ju faktiskt smita ner till affären hela familjen och köpa varsin glass, innan skitvädret drog in.

Liam är just nu i full gång med att titta på Toy Story och samtidigt vända upp och ner på hela vardagsrummet. Trots att han har sitt rum precis bredvid så ska leksakerna lik förbaskat släpas ut hit. Men jag orkar inte bry mig idag, det är söndag. Slappedag. Och han är ju så söt också. Strax blir det ett bad för honom innan läggdags så han är ren och fin på dagis imorgon. Sen, när sambon kommit hem från kvällens innebandy, blir det lite filmmys för oss päron. Det är gubben skyldig efter att ha somnat mitt i The Three Musketeers i gårkväll!

2 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Här har det med snöat, haglat och regnat i helgen :p Fast det har varit sol med och snön är som tur borta nu :)

Sv: Ååh, tack! :D Ja, jag kände att jag ville ge nånting personligt och speciellt till min systerdotter/guddotter :) Så jag slängde ihop en namntavla :)

Hoppas ni har en bra start på denna vecka!
KRAM

Cissi sa...

Konstigt det där att det egna rummet aldrig duger som lekyta utan att ALLA leksaker ska ut i vardagsrummet... ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam