torsdag 31 december 2009

» nyårsafton

En vecka har gått sedan Julafton, inte klokt vad tiden går! Imorgon är det 2010 och man kommer nog inte hinna blinka förrän det är februari och Liam fyller 1 år. Snart ska han väl ha moppe, dra hem tjejer och flytta hemifrån. Tiden går på tok för fort.

Simon och jag är någorlunda färdigstädade här hemma. Bordet är dukat, golven är rena och lägenheten skiner. Liam har precis somnat och nu väntar vi på att Tobias ska komma så vi kan ta en sväng på Kosta Outlet och fika.

Ikväll kommer Adde, Nadde, Jörgen och Tobias förstås! Det blir förrätt bestående av toast skagen och därefter fondue med massor av goda tillbehör. Nadde har som vanligt beställt kladdkaka a la Agnes så det får bli efterrätten. Tror vi kommer vara ganska så proppmätta men har även handlat hem tio sorters chips. Man vet ju aldrig!

Kikade förresten på filmen Baksmällan igårkväll. Skulle ju tittat på den för flera dar sen men Liam har ju varit en aning rebellisk de senaste kvällarna så vi har fått skjuta upp det. Men fasen, den var rätt bra faktiskt! Rolig och galen.

Nähe, nu får jag nog göra lite nytta. Spisen och kladdkaksbaket väntar!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam