torsdag 13 augusti 2009

» lajbansson leksaker

Liam, jag och Diesel är nu i Kosta hos mamma. Skönt att komma hemifrån lite när Simon jobbar under eftermiddagarna. Lillfisen nanar i barnvagnen och mamma och jag har precis ätit en god middag!

Fick ett samtal för en stund sedan. Det var Johan på Lajbansson Leksaker  som jag fått ett mail från igår. Han ville sponsra - inte en - utan flera tävlingar i rad hos mig! Är nu uppbokad från oktober och enda in i februari för att vara exakt. Är det inte spännande? Jag fick en smärre chock som ännu inte har lagt sig. Är så glad just nu! Det är så kul att ens lilla hobby kan bli så uppmärksammat och uppskattat.

Jag skulle också få vara med och välja vinster. Svårt! Så nu behöver jag er hjälp!

Vad skulle du vilja vinna?

Besök gärna Lajbansson Leksakers webbutik och se om du hittar något du skulle vilja tävla om så går det förhoppningsvis att ordna!

1 kommentarer:

evamar sa...

Just nu älskar vi Lego och Star Wars, så ett Lego Star Wars vore drömvinsten.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam