fredag 10 oktober 2008

» reeegn och bara reeegn...

Idag har vi varit med Belle hos veterinären och det gick ju alldeles utmärkt. Förutom priset förstås - 400 spänn för 2 minuter. Dom är ju inte riktigt kloka egentligen. Men men, allt för vår lilla muskelknuttes hälsa.

-"Luuuukeee, I am your... FAAAAATHEEEEEER..!"

Simon är i flykthallen och solar solarium nu. Stackarn är ju rädd att åka på soleksem nere in Africa. Som jag ser det behöver han inte åka alls, han kan ju inte bli mycket brunare nu ju!
Förbaskade hobbyneger!
Har faktiskt inte fått resfeber än, konstigt nog. Trodde jag skulle få det men efter helgen smyger det väl på en lite smått. Har ju inte varit utomlands sen jag var typ 6 år eller nåt. Danmark och Tyskland räknas ju inte direkt. Men jag ser fram emot att flyga ner. Kommer bli spännande även om jag kommer klättra på väggarna av nikotinabstinens. Resan tar ju i och för sej bara fem timmar men ändå! Ska lassa upp med massa godis, frukt och kärringsnus så ska det nog gå bra. Hoppas jag.

Ringde och beställde tid till slingning på EmmaSalongen också. Ser ju ut som jag vet inte vad! Blond med världens utväxt och sen orangea slingor på det, herregud. Jag hoppas hon kan göra nånting åt det. Ska aldrig mer färga håret på egen hand hemma igen i mitt tillstånd!


0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Reklam