söndag 13 juli 2008

» söndag - vilodag?

Skulle inte tro det. Söndagar brukar vara så satans sega och aldrig ta slut. Man går bara omkring och väntar på att få sova litegrann innan det är dags för klockjävlen och ringa.
Men jag tycker vi har hunnit med en hel del idag - även om vi trynade till klockan 12.
Folk har kommit och avlöst varandra hela dagen.
Ringde ett par som bodde på landet utanför Nybro. Dom verkade väldigt intresserade av Rebell och ville komma och titta så fort som möjligt för att sen fundera på saken. Ska jag va ärlig så tyckte jag om dom väldigt mycket och jag tror att han skulle få det väldigt bra hos dom. Dom hade två barn på 6 och 10 år som Rebell verkade tycka om. Föräldrarna var så himla lugna och snälla också.
Men sen kommer ju Michaella och Mikael på fredag efter 16:00 och ska titta. Är rädd att det här kommer bli ett svårt val. Let the best family win!

Tomas och barnen dök också upp och hälsade på. Det är kul att vi kan umgås även om mamma och han inte är tillsammans längre.
Och Anna var så fin i håret! Jag som klippt henne då förstås och är superstolt över mina skills. Man får vara glad för det lilla man kan.

Lisafisa och Tobbedong har varit här en svänga med. Lite trist att man inte träffas så ofta längre sedan jag började på Kosta Glasbruk. Mm, trist. Fast man ska inte klaga, det kan ju vara ganska skönt att slippa henne med. Hah!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam