lördag 4 april 2015

Glad Påsk!

IMG_3895

Igår, på Långfredagen, fick ungarna ge sig ut i trädgården efter frukosten för att leta efter påskägg. Varsitt litet ägg med godis och ett lite större med varsitt klädesplagg hittade dom minsann. Efter det begav vi oss till farmor i Nybro för att äta en jättegod kalkonmiddag och jordgubbstårta tillsammans med farfar, Lisa, Chrille och Matilda. Även där hade påskharen varit och gömt godisägg. Min mormor och Arne ville så gärna ha barnen i helgen så vi åkte dit efteråt. Gissar att påskharen även varit där och ungarna kommer ha godis för ett helt år framöver nu. Glada var dom i alla fall när vi åkte igår, så de får bli lite bortskämda hos gammelmormor och gammelmorfar.

Idag känner man sig lite trött i huvudet, blev en och annan öl med Eve och André i gårkväll. Men nu får man ta nya tag, strax på med träningskläderna för ett styrkepass hos dom. Har inte tränat sedan i måndags då jag jobbat på dagarna, så det ska bli skönt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Naw,sötisar så Påskfina ♡ ...
Önskar Er en riktigt Go & Gla´ Påsk!

/Kram från "tant" Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Glad Påsk! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam