lördag 19 juni 2010

Vår lördagskväll

IMG_6368 Liam myser framför tv:n innan läggdags!

Idag har jag haft världens bästa sambo. Han har bakat scones till frukost, dammsugit hela övervåningen grundligt och lagat jättesmarrig Flygande Jakob till oss ikväll. Jodå, jag var med på ett hörn och rensade kyckling och vispade grädde men resten fixade han. Lite dåligt samvete över att han jobbar på fredagskvällarna? Ingen aning, men han får gärna överraska oss oftare med sånt här myspys!

Har ni kikat på bröllopet? Har själv kollat till och från hela dagen, ganska oundvikligt att missa. Det är ju inte varje dag man är med om ett kungligt bröllop så även om halva jag är en sur skattebetalare och snål smålänning så är den andra halvan väldigt förtjust i hela balunsen. Som sagt, inte varje dag man får se Sveriges tronarvinge gifta sig!

Simon är i skrivande stund ute på promenad med Diesel, jag har precis diskat upp och Liam har det gott på golvet med snuttisar och kuddar. Dags att somna snart, gullebulle? Har även varit inne hos bästa grannarna, Peter och Lena, och lånat Wallander – Indrivaren som vi ska kika på om en stund. Spännande, hoppas att den är bra!

1 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Vi tittade också på bröllopet...=)
Som sagt får ju passa på..inte varje dag de är sådana kalas och festligheter!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam