måndag 14 juni 2010

Öland

Vilken härlig dag vi har haft! Klockan halv nio plockade Liam och jag upp mamma, Adde och all packning och därefter körde vi Liam till dagis. Som vanligt var han på topphumör och kutade rätt in för att börja leka med alla dessa leksaker som han saknat över helgen. Inte brydde han sig när vi sa hej då heller, skitunge.

Sen började vårt lilla äventyr, en lång biltur till Öland! Flera stopp med fikapauser och sevärdheter. Åkte bland annat upp till Norra Öland och kikade på Långe Erik, en av de två fyrarna som finns på ön, därefter besökte vi min lillebrors, Addes, nya hem i Böda Sand. Gigantisk camping precis vid havet med allt man kan tänka sig; restauranger, affärer, korvkiosk, glasskiosk, scen, minigolfbana, pool, caféer och massa roliga aktiviteter för de små. Hjälpte även honom att installera sig i sin lilla stuga som ska delas med en ny arbetskamrat. Spännande som sjutton! Nervös var han också inför allt nytt och till helgen börjar första arbetsdagen. Hoppas verkligen att allt kommer gå bra och att han kommer trivas över sommaren!

2 kommentarer:

Sara - Mamma till Nova sa...

ha koll när tävlingens dragning är.
Den 20juni. :D

Lycka till!
Och tack för att du deltar! =D

Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥ sa...

Låter som en toppen mysig dag!
Öland är ju hur fint som hellst :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam