onsdag 13 januari 2010

» övergiven än en gång

Liam har precis somnat in för natten. Väldigt trött efter allt bus dagen fört med sig! Lek med mormor, Sara, Orlando och Veronica. Sen kom morbror Adde och lekte också. Han satt med Liam i knät vid datorn och spelade musik - som lillfisen älskar! Speciellt låten Higher med Erik Grönwall då min mamma lärt Liam att sträcka upp händerna varje gång Erik sjunger Higher! Higher! Higheeeer! Sött va?

IMG_8280IMG_8270IMG_8281

Simon åkte till jobbet redan vid sex ikväll så han är hemma igen vid två inatt. Ja, så nu är man ensam. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske tävla litegrann? Var ett tag sedan nu och det är ju alltid kul att vinna! Men först och främst ska jag ta med mig Diesel ut i trädgården och leka i snön!

1 kommentarer:

Annmi sa...

Naw..Såå sött ♥ *Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam