måndag 4 januari 2010

» ams och dagis

I förmiddags besökte jag Arbetsförmedlingen för första gången på mycket mycket länge. Så nu är man no longer mammaledig utan arbetssökande. Klingar inte lika fint tycker jag men vad sjutton gör man? Jag har 107 mammadagar kvar men Simon och jag har kommit överrens om att de ska sparas. Ifall man får ett jobb innan sommaren så kommer jag inte kunna få någon semester så då kan man ju utnyttja dom litegrann och ta ut ett par veckor, likaså under nästa jul.

Har även ringt och ordnat dagis åt Liam! Han ska skolas in två veckor innan han fyller ett och sen får han börja i februari. På grund av att jag är arbetslös så får han endast gå 15 timmar i veckan men jag tycker inte det är något fel med det alls. Kan vara bra att börja dagistiden lite lugnt så han vänjer sig och trivs. Kan inte fatta att han ska börja på dagis! Hur fasen ska jag klara det? Inte finnas där om han är ledsen… Kommer nog blir lite småjobbigt är jag rädd!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam