fredag 1 mars 2013

Fredagskvällen hos oss

Nu är fredagsmyset snart till ända. Vi brukar vara duktiga på att hålla oss vakna långt in på småtimmarna, men både sambon och jag känner oss riktigt trötta ikväll så snart blir det sänggående. Vi har i alla fall haft en väldigt mysig fredagskväll med våra små.

Liam och jag har pärlat pärlplattor, Nomi har lekt med sin “nya” leksak (Liams gamla Nalle Puh-träd som vi plockade upp från förrådet idag), vi har lagat middag, nattat bebis, ätit god mat, tittat på Gladiatorerna (och hejat på min gamla skolkamrat Wictor – grattis!!) och bara myst i soffan. Liam somnade mitt i Familjen Robinson, precis när jag skulle plocka fram lite av hans helggodis. Han var riiiiktigt trött efter lång, härlig fredag.

IMG_5685IMG_5727IMG_5730IMG_5693

3 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Gullungarna :)

Anonym sa...

Så mysigt & vilket sött Nalle Puh-träd :)
/Kram på Er!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vilket underbart sött Nalle Puh-träd :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam