söndag 30 oktober 2011

Vår söndag

IMG_4351Soffmys med nuvarande favvisfilmen!

I eftermiddags, mitt i söndagstristessen, gjorde vi en spontan utflykt till Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar. Det var jättelängesen vi hälsade på nu och i fredags när vi åkte dit innan bion var de ju inte hemma. Så nu tog vi igen det! De bjöd på en smarrig söndagsmiddag och skämde bort oss med både godis och glass. Mums!

På vägen hem i bilen fick jag något av en liten chock när klockan bara visade på fem – det var ju becksvart ute! Visst, att ha dragit tillbaka klockan en timme i natt har väl gjort sitt till men ändå. Att det har hunnit bli så mörkt så himla tidigt är ju lite galet faktiskt! Och snart blir morgnarna lika mörka också, tur den efterlängtade snön kommer snart som kan lysa upp lite!

Just nu i skrivande stund ligger sambon i ena soffänden och kollar på sport, Liam ligger i den andra och tittar på Musse Jul i Ankeborg. Han har verkligen fått dille på den filmen, och så tror jag att han är lite kär i “Dajsa” (Kajsa Anka) också! Strax ska jag ta med honom in i duschen och blaska lite innan sängdags!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam