lördag 10 september 2011

Herr Kantarell

IMG_2785

Under tiden som vi var på marknad stannade sambon hemma. Han är ju som bekant helt besatt av skogens guld och hade planerat in en tur under dagen. Ja, och så här såg det ut på bordet när vi kom hem. Överfullt av kantareller, jag som inte trodde det fanns så mycket fler nu. Vi kommer ha en hel del att göra ikväll alltså och fullt sjå med att hitta plats för allt i frysen!

3 kommentarer:

Malliga mamman sa...

Åh wow! Är så dålig på att hitta skogens guld... vill helst bara äta ;-)

Cissi sa...

Gud så gott! Har planerat att försöka hitta höstkantareller nästa helg.. än så länge har jag bara hittat pyttesmå och 2 större som är torkade... ;)

Mysigt att plocka, men inte lika kul att rensa

Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Gott =)
Tommas mamma (min svärmor) är ute och plockar massor.. vi har fått mängder - har faktiskt lämnat bort en del i min tur. Kan inte ha hur mycket som helst i frysen. Fattar inte var all svamp kommer ifrån.. ?? =/
Nu kommer trattisarna...

Vad de gäller min blogg är de något med javascipt(o)...eller vad de står då man trycker publicera... så nu har jag flera inlägg som bara är sparade. Vet inte heller hur man fixar detta med scriptet... får leta upp någon kunnig person. Antar att datorn spärrar något... ?? =/

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam