fredag 19 augusti 2011

Dagens skörd

IMG_1917

Efter frisörbesöket i förmiddags trotsade vi regnet och tog en sväng förbi några kantarellställen. Liam älskar ju att vara i skogen, han gick på upptäcktsfärd i sina stövlar, åt blåbär och plockade kottar. Så vi alla tre var väl nöjda när vi begav oss hemåt från svampskogen, speciellt eftersom vi hittat åtminstone en liter smarriga kantareller.

Väl hemma igen nattade vi Liam som somnade sött. Sen dröjde det inte länge förrän sambon stod i hallen med gummistövlarna. Då skulle han ge sig ut igen! Och efter ett par timmar kom han hem med en påse full av skogens guld. Stora och fina baddare! Men får vi ens plats med mer kantareller i frysen nu?

2 kommentarer:

Tina sa...

Åh så smarrigt med kantareller :)

ingrid sa...

Mums! :)

Aha, okej! Bazinga är något som Sheldon säger efter att han har skämtat/lurat någon :) Då har du en massa roligt att se fram emot!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam