söndag 29 maj 2011

Mors Dag (…och fars natt?)

Som sagt fick jag strikta order i gårkväll om att få tryna länge idag. Och det gjorde jag givetvis enda tills ett stort smile väckte mig klockan elva. Mina två pojkar hade köpt presenter till mig som jag fick öppna i sängen; en ny blixt till min systemkamera och så fem stycken pocketböcker som jag önskat mig. Blev så glad!

Klockan sex var det dags för Mors Dag middag och då var mormor inbjuden också såklart. Till middag blev det inbakad fläskfilé med kantarellsås och nypotatis och till efterrätt var det fruktsallad med vipsgrädde och vaniljglass. Mums! Sen fick mormor sin present också, ett presentkort i hennes favoritaffär i Hovmantorp (tack Sandra för hjälpen!) som hon blev jätteglad för!

Liam sover nu efter en välbehövlig dusch så nu ska sambon och jag krypa ner i soffan och hyra en film. Funderar på Conviction med Hilary Swank, något annat intressant fanns det ju inte i Telias utbud. Filmtips tages tacksamt emot!

IMG_7264IMG_7269IMG_7323IMG_7315

3 kommentarer:

agnes sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Mysig dag =)

En pojkmammas vardag sa...

Vilka bra presenter!! Låter som att du fick en bra morsdag :)
Kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam