lördag 1 januari 2011

Middag i Broakulla

IMG_8855Liam busar efter middagen!

Det blev en tur till Liams gammelmormor och hennes Arne idag. Kände att vi behövde åka en sväng och träffa lite folk. Dom bjöd på jättegod middag (dansk fläskstek!) och Liam åt som sjutton. Fast mest lingonsylt i och för sig, vilket han tokälskar. Lille gottegrisen är så bortskämd hos både gammelmormor och mormor, dom trycker i honom allt möjligt. Helt okej så länge dom frågar oss först. Efter middagen åt han både choklad, russin och clementin. Det är ju faktiskt lördag!

Ikväll blir det lugnt här hemma hos oss. Det kanske blir en film medans lillebror är nere ock tatuerar sig hos grannen, eller “mammas loverboy” som han numera kallas. Sen när brorsan kommer tillbaka blir det nog lite kortspel. Vi har kommit in i en sån där period nu och det är faktiskt riktigt kul att sitta och spela lite om kvällarna. Tidsfördrivande, om inte annat!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam