onsdag 22 december 2010

Tomte – check!

IMG_8316 Liam vid läggningen – grodan ska alltid ligga på huvudet!

Vi har haft en lugn och skön kväll! Lagat en god middag; kebab, sallad, pitabröd och kebabsås som vi smaskade i oss i ett nafs, tittat på tv och sen nattat Liam som var riktigt trött ikväll. Simon och jag tog också en sväng in till grannarna, Peter och Lena, för att överräcka en smått-och-gott-korg med glögg, godis och julstjärna. Dom har ju ställt upp mycket och varit hundvakter åt Diesel. Och visst, jag måste nog erkänna att vi hade en liten baktanke också. En yttepytteliten. Och det var för att fråga om Peter vill ställa upp som tomte på julafton – och det ville han! Så skönt att slippa tänka på det mer och leta runt. Han kommer bli en perfekt tomte och det ska bli himla skoj att se Liams reaktion också! Vad jag längtar nu, bara imorgon också och sen är det tamejfan julafton! Lovely!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam