fredag 30 april 2010

» ny vagn?

Vi har länge pratat om att skaffa en ny sittvagn till Liam. Just nu har vi en Brio Happy men den är ju ganska klumpig egentligen. Trots att vi har ett stort bagageutrymme på bilen så tar den en hel del plats plus att den är ganska tung att lyfta. Sen vet ju jag redan nu att om vi får ett barn till kommer vi nog satsa på en annan kombivagn. Så då kan vi ju sälja Happyn redan nu istället för att den ska stå och vänta i ett förråd.

Vi har letat och letat, både på nätet och i fysiska butiker och det är inte lätt. Den ska ju både vara snygg, praktisk, lätt och helst så smidig som möjligt. Och nu äntligen tror jag vi har hittat rätt! En Avanti Moving Light i blått/brunt hos Köpbarnvagn.se. Den kostar endast 1195:- (+95:- i frakt).

Vad tror ni om det? Någon av er som har en sån här vagn?

3 kommentarer:

Johanna - mamma till Leia sa...

sv: tack detsamma!! :)

Therese sa...

Den ser snygg ut iallafall :) Tror jag såg en liknade vagn idag och den såg väldigt trevlig ut!

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Har ingen erfarenhet alls av den vagnen.
Men den ser smidig ut o ett plus för den stora korgen under :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam