söndag 31 mars 2013

Vecka 13 på Instagram

Näfan Agnes, lägg ifrån dig luren och sov. Pronto.Vilken TUR med våffelprovsmakning i affären, tycker Liam. Mums!Post till Nomi: Vårjacka från Nova Star och klänningar från Molo :)Torsk, dillsås och pära är grejer det!Haft sångstund med Liam i knät innan nattning. Nu blir det snart lite bra tv!Jag vann! :)Lämnat Liam på dagis!Liam har hittat fotspår i snön; påskharens, Simbas och Mufasas. Fantasi har han ju.Vi har brandmän på besök idag, Liam lycklig!Det brukar vara jag som är uppe sist, men idag sov Liam enda till 10!Helvete. Liam kräktes precis när han skulle äta frukost, så han sitter i badet. Fan, inte maginfluensa igen väl? Kanske inte så konstigt att han var trött. Och det var ju himla tur att han inte skulle gå på dagis idag!Vi gör påskkort :)Påskkort till morfar!Klart farmor och gammelmormor också ska ha teckning :)Här går det undan!Dammat - check, renbäddade sängar - check, badade barn - check. Barnen leker på sitt rum och jag ska fortsätta med städningen inför långhelgen. Sen packa lite med :)Städning klar, Liam är hos mormor där han ska sova inatt och Nomi nanar middag. Nu är det bara jag kvar, sen blir det en sväng till Kalmar!Bio på tu man hand ikväll :)Två paket idag :)Nu är vi på väg med Nomi till farmor i Nybro. Men innan vi lämnar henne blir det först lite middag på kebaben :)Maaaaat!Alltså fy faan.. så jävla bra! Spännande HELA TIDEN! Och Frank... Ögongodis ♥Påskharen hade visst hittat hem till oss ikväll med ett bautaäggpägg. Tack älskling ♥I det ena paketet som kom igår fanns Duplo som jag vunnit i Magdalena Graafs blogg. Kommer gillas :)Och i andra fanns en ny mössa från Myran & Lo som jag också hade turen att vinna. Älskar tyget!Hämtat Liam som är nöjd över sin natt hos mormor. Nu mot påskmiddag hos farmor i Nybro!Lite lek i väntan på påskfikat :)Nu tårta som faster Lisa bakat!Vi är proppmätta på kalkonmiddag, tårta och godis.. Nu hem för lite fredagsmys :)Det tog inte många sekunder, så somnade denna lilla ♥Fredagsmys!!Dagens Nomi i prickar från Lindex.Och dagens Liam i skjorta från Lindex och jeans från I dig denim!Liam och gammelmorfar spelar lite kort efter påskmiddagen, strax blir det äggjakt :)Påskfika med tv-tårta och mormors danska Æbleskiver - mums!Nu är det frulle för Nomi och mig. Är glad att hon sov länge idag, gubben och jag kollade fyra avsnitt Game of Thrones i gårkväll och kom i säng sent. Kunde ju inte sluta titta!Gubben min har bakat en vårig påskkaka. Han kan han :)Uuute!Nu blire lite kvällsgott...Liam tittar på Toy Story 2 innan läggdags.

Påskfika

Min mormor och Arne kom hit innan med Liam som sovit över där i natt. När dom kom satte vi på kaffe och dukade fram den jättesöta och goda påskkakan som sambon bakat till oss. Han kan han, min gubbe!

IMG_8189IMG_8216IMG_8223IMG_8191

Jollyroom.se

Jollyroom erbjuder ett brett utbud inom barn- och babyprodukter
och har marknadens största lagerförda sortiment för riktigt snabb leverans.

I sortimentet finner ni allt från barnvagnar och säkerhet till kläder och leksaker
från flera av mina absoluta favoritvarumärken som Nova Star, Geggamoja, Skip Hop,
Elodie Details, Färg & Form och många fler!

lördag 30 mars 2013

Påskmiddag och äggjakt i Broakulla

Klockan två idag var det dags för ännu en påskmiddag, men denna gång hos barnens gammelmormor och gammelmorfar i Broakulla. Det bjöds på pannbiffar då sambon fått bestämma mat, han älskar mormors biffar. Och jag tror nästan att vi är de enda i Sverige som inte äter “traditionell” påskmat vid påsk, men vi känner oss fortfarande lite mätta på det sen jul, helt enkelt.

Efter middagen var det dags för äggjakt för Liam i trädgården. Lycka var bara förnamnet när han hittade ägg efter ägg! Förutom det stora från oss fick han ett godisfyllt ägg av gammelmormor samt tre kinderägg. Nomi fick en big size-påse majskrokar så hon är lika nöjd hon!

Till efterrätt gjorde gammelmormor sina goda danska æbleskiver doppade i socker och det bjöds även på smarrig tv-tårta. Efter fika, lek och kortspel hade klockan hunnit bli sex och det var dags för oss att bege oss hemåt. Men inte Liam, han ville så gärna stanna kvar och det fick han såklart för dom. Så han sover borta i natt, min lille äggletare!

IMG_8149IMG_8153IMG_8155IMG_8156

I barnens påskägg

IMG_8132

Tänkte visa en liten sneak peek på vad som finns i barnens påskägg. Eftersom dom får godisfyllda ägg från farmor, gammelmormor och så vidare får dom istället lite leksaker och kläder av oss.

I Nomis ägg finns en fin pekbok med djur samt en söt mörkblå topp från Polarn O. Pyret. I Liams ägg finns ett linne från samma märke, en rosa vattenkanna som han blev kär i för ett tag sedan och ville ha, ett hopprep och en Bilar-tidning.

Dessa ägg ska gömmas i gammelmormors trädgård idag så Liam kan ut på påskäggsjakt!

fredag 29 mars 2013

Långfredagsmys

IMG_8127

Efter en kväll med lek, bus, nattning av den minsta, ostbricka med massa smarrigt, nattning av den store, filmen We bought a zoo, soffmys och påskäggsfix inför morgondagen är det nu dags att krypa ner i sängen!

Påskmiddag i Nybro

Vi är sedan någon timme tillbaka hemkomna från årets traditionella påskmiddag hos barnens farmor. Farfar var där också och även faster Lisa och hennes nya kille Viking. Farmor bjöd på jättegod kalkon till middag och till efterrätt hade givetvis Lisa bakat en jättegod och fin tårta. Liam struntade i innehållet och höll sig istället till dekorationerna – mums!

Påskharen hade varit hos farmor så Liam fick med sig godisfyllt påskägg hem. Han hade ju varit hos mormor igår också och gömt chokladkaniner i hela hennes lägenhet. Han kan han. den där påskharen!

IMG_8072IMG_8042IMG_8082IMG_8048IMG_8084IMG_8097IMG_8089IMG_8099

torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag

IMG_7747ny

Min blomma förra helgen ♥

Det visade sig att Liam inte var magsjuk igår, det måste varit något annat. Och det är jag glad för, då kan vi fira påsk!

Under förmiddagen har jag städat inför långhelgen, sängarna renbäddades, det dammades, dammsögs och skurades. Och efter att barnen fått varsitt bad kom min mamma. Hon ville att Liam skulle sova över hos henne i natt, för första gången i hennes nya lägenhet. Och det fick han ju såklart. Så då passade vi på att ordna lite barnvakt för Nomi också, så att jag och min gubbe kan gå på bio i Kalmar på tu man hand. Vi ska se Johan Falk – Kodnamn Lisa och det ska bli himla spännande!

Nomi ligger nu och sover, jag ska fixa och packa det sista innan hon vaknar. Vid fyra kommer Simon, som varit och klippt sig, och hämtar oss. Sen åker vi till farmor i Nybro där Nomi ska vara i ett par timmar medans vi åker vidare till Kalmar.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam