torsdag 30 september 2010

Nyheter hos Smultronbyn

Smultronbyn har, som jag berättat tidigare, ett stort utbud av träleksaker i alla dess former och utföranden. Jag själv tycker att träleksaker är det bästa för barnen – de är både mer hållbara, barnsäkrare och miljövänligare jämfört med plastleksaker!

Deras sortiment har precis fyllts på med flera lekfulla och färgglada leksaker – perfekta
dop-/födelsedagspresenter eller varför inte att ge bort i julklapp?

Missa heller inte min pågående tävling i samarbete med Smultronbyn.
En lycklig vinnare får välja mellan två haklappar eller ett förkläde!

Vinst till mamma och leksak till sonen

IMG_3497Muffinsträd och formar från Lyckas med mat och en tuff polisbil från O-Råsa!

Liam sover, gubben har lagt sig och kvar är jag och Diesel. Måste ju se Idol-röstningen om en halvtimmtimme! Får man inte missa. Var det bara jag som fick gåshud när Geir sjöng Burnin? Gick rysningar från röven och enda upp i nacken. Brrr. Han är ju underbar denna människa, trygg, snygg och sjunger som en rockgud. Håller tummarna för honom ikväll!

Tänkte jag skulle berätta vad som fanns i de två andra paketen jag hämtade idag. I det ena låg min vinst som jag vann inne hos Fröken M förra veckan – ett muffinsträd samt fräcka muffinsformar från Lyckas med mat. Här ska bakas cupcakes vill jag lova! Har bara gjort det en gång tidigare och det gick – om jag ska vara grov i mun – åt helvete. Men jag ska faktiskt ge mig på och prova de goda cupcakesen som Nadde hade på Leahs dop, chokladmuffins med nutellafrosting. Mmm!

I det andra paketet fanns en tuff leksak till Liam! Det var en polisbil i trä som snälla Åsa på O-Råsa hade skickat! Ni skulle se hans tindrande ögon när han fick den – oslagbart!

Höst- och vinternytt till Liam

I brevlådan låg det två stycken post-avin idag samt ännu ett i mejl-inkorgen från DHL. Jag har nu varit både på Konsum här i Kosta och en runda till Lenhovda för att “samla ihop” alla roliga paket!

I det första fanns ytterkläderna från Villervalla som vi beställt. Så himla fina! Han kommer verkligen synas med alla härliga och lekfulla färger! Det blev en vinterjacka, thermobyxor, fuskkrage, mössa och vantar! Jackan och byxorna var en aning för stora men bättre det än att det är för trångt. Får vi en lika lång och tuff vinter som i fjol behöver han ha något att växa i. Kragen och vantarna passade perfekt men mössan var lite liten. Jag tog storlek 1-3 år men den räckte knappt ner över öronen, ska byta den! Beställde allting igår och idag kom det, snacka om snabb leverans!

Stort tack till Micke på Bus & Rackartyg för er service, snabba leveranstid och vantarna som vi fick på köpet!

 IMG_3478IMG_3490IMG_3484

Växjö Lasarett

IMG_3427
Liam passar på att leka i lekrummet innan farbror doktorn kommer!

Klockan nio i morse tryckte vi in oss i bilen och styrde kosan mot Växjö. Vi fick för ett par månader sedan en kallelse till lasarettet och idag var det var dags att kolla upp Liam efter alla öroninflammationer han haft. Allting gick jättebra! Han sa inte ett ljud när dom rotade runt i de små öronen och allt såg friskt ut. Doktorn trodde dock att han kunde få öroninflammation snart igen men att det inte var något att oroa sig över. Skönt!

Efteråt mötte vi upp Liams morbror Adde på hans nya jobb, Casalinga, och tog en runda på stan. Jag hade ett gammalt presentkort på Village liggandes så två söta ljuslyktor till sovrummet samt en fräsch kökshandduk fick följa med hem. Någon mer shopping blev det dock inte, istället åkte vi ut till Smörgåsbutiken och kalasade på smörgåsbakelser och salladsbuffé – gottgottigottgott! Vi blev så mätta att vi rullade tillbaka till bilen och sen somnade både Liam och jag. Ljuvligt.

Fisungen är nu inne och tigger frukt och pepparkakor hos sin mormor, ska strax hämta hem honom. Men först; två anonyma post-avin som behöver lösas ut på Konsum! Spännande!

onsdag 29 september 2010

Heja, heja!

Om bara en yttepytteliten stund får vi veta vilka två deltagare som går vidare i Idol! Jag har faktiskt röstat ikväll, vilket jag aldrig gör annars. Brukar låta övriga svenska folket ta hand om det. Men han måste ju bara gå vidare, och skulle han åka ut så kan jag ju inte sitta och klaga på det sen och veta att jag aldrig röstade. På vem?! JAY SMITH såklart! Har älskat honom sen första stund och hans röst är underbar. Hoppas, hoppas, hoppas!

By the way, kolik-bebis-griseknoen får mer än gärna åka ut för min del. Nöff, nöff.

Vinnare: Spöket Laban

Tävlingen i samarbete med Spöket Laban är nu avslutad
och en vinnare av ett presentkort på 250:- är utsedd – det blev nummer 174!

Stort grattis till dig, du vann på din tredje lott!
Tusen tack till Kenneth och Katarina på Spöket Laban för den superfina vinsten och tack till alla 75 deltagare!

Dagens outfit

IMG_3382IMG_3375IMG_3366

Tröja: Katvig från Ecoloco
Jeans: Gangstar från Babylooba
Strumpor: Me&I

Ett litet busfrö…

…fick jag med mig hem från dagis. På väg hem var han som tokig! Han envisades med att hålla i Diesel helt själv och han slängde och dängde med det där kopplet. Som han tjöt av skratt!

IMG_3351IMG_3339IMG_3337IMG_3344

Badrock från Spöket Laban

Förra veckan damp det ner ett stort paket i brevlådan! Det var Spöket Laban som varit gulliga och skickat en jättefin badrock till Liam! Vi har invigt den för första gången och är jättenöjda! Den är mjuk och mysig med söta Laban-applikationer på både bröstet och i nacken. En aning stor fortfarande men då kan han ju ha den mycket längre!

Tusen tack snälla Katarina och Kenneth på Spöket Laban!

Ni har väl förresten inte missat min tävling i samarbete med Spöket Laban? En lycklig läsare blir ikväll klockan 21:00 vinnare till ett presentkort på 250 kronor att handla för! Butiken erbjuder kläder, leksaker, spel, inredning, filmer, böcker, skivor, smycken och mycket mer. Delta, delta, delta!

Vart fan ska jag?

IMG_3326Mor och dotter!

Efter dagislämning och morgon-“måsten” snodde jag åt mig mammas bil och åkte till Lessebo. Mina p-piller har varit slut i ett par veckor och behövde lite påfyllning. Helvete vad jag irrade runt. Eftersom jag inte besökt gyn i den här kommunen på några år (gick i Emmaboda när vi bodde i Broakulla) så blev jag väldigt paff när deras tidigare lokal nu var till för sjukgymnastik. Tanten i ringklockehögtalarmanicken sa att gyn nu fanns på familjecentralen istället. Fasen vad bra, tänkte jag, och gick ett varv runt huset och in på vanliga vårdcentralen. Där stod jag med en kölapp och viskade så lågt jag kunde till receptionisten att jag skulle till barnmorskan. Det visade sig i alla fall att familjecentralen var något helt annat och på köpet för mitt lilla misstag fick jag en idiotförklarad blick av tjejen bakom glaset och än mer blickar av alla tjuvlyssnande väntrumsbesökare. Kul!

Efter besöket (ja, jag hittade dit till slut) åkte jag hemåt och på vägen stannade jag till hos Evelina och Nikita för att småprata lite. Fisungen låg och sov så vi tog några bloss och hann prata en hel del på den där korta halvtimmen. Mamma behövde bilen till skolan vid halv ett så jag fick snällt pallra mig hemåt!

tisdag 28 september 2010

30% hos Cb kids

Hos Cb kids finner ni ett brett sortiment av baby- och barnkläder
från märken som Gangstar, JNY Design, Eggkids, Liandlo och många fler!
Dom har även fått in massor av mysiga höst- och vinternyheter!

Fram till den 3 oktober får alla mina läsare 30% rabatt på hela sortimentet!
Ange endast koden agnes30% för att ta del av erbjudandet.

Varför inte passa på att fylla upp gömman med julklappar?
Eller beställa hem fräscha vinterkläder till barnen? In och fynda!

Kvällsbabbel

IMG_3321 Kvällens sista bild på Liam – i väntan på John Blund!

Idag har det varit ganska lugnt här hemma. Efter att vi hämtat hem Liam från dagis åkte Adde in till stan för att jobba resten av veckan, Liam och jag höll oss inne (fan vad det blåser ute vareviga dag!) i väntan på att pappa skulle komma hem från jobbet och träningen.

Kvällen har spenderats i soffan tillsammans med kämparna i Biggest Loser (snart final!) och det spännande Idol-kvalet. Underbara program. Hade gjort vad som helst för att vara med i Biggest Loser. Och då menar jag i USA och inte Sverige, det är bara en billig kopia och kommer aldrig komma upp i samma klass som amerikanarnas originalversion. Tyvärr.
När jag ändå är inne på TV måste jag ju berätta hur jäkla glad jag är över att Desperate Housewives är tillbaka på tisdag. Som jag längtat, kommer bli ett kärt återseende!

Katvig från Ecoloco

Idag låg det ett spännande paket i brevlådan! Loa på Ecoloco hade skickat en häftigt randig tröja från Katvig Barnkläder till Liam! Visst är den söt? Jättemjukt material och färgerna känns väldigt höstmysiga! Han kommer bli riktigt fin i denna och så fort han kommer hem från dagis imorgon ska den testas!

Tusen tack snälla Loa! Tröjan kommer användas flitigt här hemma!

Missa inte att Ecoloco har stor REA med 20-70% rabatt på märken som Duns, Imps&Elfs, Kavat, Katvig, Ej Sikke Lej och många fler! In och fynda!

Alldeles strax…

IMG_3318Liam på väg till dagis i morse! 

…är det dags att gå till dagis. Tycker det är jättekul att både hämta och lämna, är glad att det är jag som får göra det. Han är inte längre mammig när det ska lämnas, snarare tvärtom. Idag fick till och med städtanten en kram innan han for in till de andra barnen och vinkade glatt åt mig innan jag gick. Men att hämta är ju ännu bättre, han blir så glad när man kommer! Springer i ilfart, tjuter av skratt och slänger sig i famnen. Underbara unge!

Sov gott, morfar

Du har somnat in,
nu har du inte ont längre.

måndag 27 september 2010

Vinnare: Ida T

Tävlingen i samarbete med Ida T är nu avslutad och en vinnare av
ett presentkort på 300 danska riksdaler samt fri frakt är utsedd – det blev nummer 63!

Stort grattis till dig!
Tusen tack till Susanne på Ida T för en “dejlig” vinst och tack till alla 91 deltagare!

Måfa Göran

IMG_0930Vår senaste “familjeträff” våren 2009.
Från vänster: Moster Görel, morfar Göran, lillebror Adde, kusin Jacob och
mamma.

Det har varit en konstig kväll. Man försöker så gott det går men ändå finns den där gnagande känslan i bakhuvudet. Min (biologiska) morfar har varit sjuk länge nu och idag fick mamma ett oroande samtal från Växjö Lasarett. Han har inte bara hjärntumörer, lungcancer och KOL – idag fick han även en hjärtattack. Dom ville att hon skulle komma in då han inte hade mycket tid kvar. Adde följde med för att hon skulle slippa vara själv. Pratade med henne tidigare i eftermiddag och han var inte alls bra, ganska borta och pratade mest i nattmössan. Det fanns dock en helt annan ton i hans röst när han kvicknat till och han verkar medveten om att det snart är dags. Läkarna vill hjälpa honom på traven, han mår ju verkligen inte bra. Mammas halvlillasyster är också där nu som tur väl är. Kan inte vara lätt för mamma att bära ett så tungt ansvar själv.

Jag har haft turen att växa upp med två morfäder. Båda är dom bra på olika saker och båda har dom tillfört mycket i mitt liv. Göran, som är min biologiska morfar, har alltid funnits i bakgrunden trots att vi inte haft så jättebra kontakt. Han är väldigt speciell, har en lättsam syn på livet och har fått oss att skratta mer än en gång. Trots hans misstag i det förflutna tycker jag om honom väldigt mycket, alla borde ha en egen “måfa Göran” som tar livet med en klackspark när det känns som tyngst.

Recension: Smultronbyn

Förra veckan fick jag hem en haklapp samt en barnförkläde från Smultronbyn! Liam och jag har under veckan testat, pillat och utforskat dessa med lupp och kan enkelt konstatera att vi är förälskade båda två!

Jag har även igång en spännande tävling där mina läsare har chansen att kamma hem två stycken valfria haklappar eller ett förkläde! Var gärna med och delta!

Haklapp
Hur många av oss har inte letat i haklapps-djungeln efter en – både snygg och praktisk – haklapp för våra små? Smultronbyns haklappar finns i flera härliga färger – både med knytband och knäppning med knapp – och sortimentet fylls hela tiden på med nyheter! Vi valde en blå haklapp med vita prickar och tryckknapp i nacken. Den är mjuk trots det tåliga vaxdukstyget den är sydd i och det känns inte som att den “skaver” kring halsen som vissa haklappar i hårdplast gör. Det som gör den här haklappen så himla smart är att fickan där matrester hamnar har en ståltråd insydd, då kan man lätt forma fickan för att slippa matrester både i knät och på golvet!

  • Finns i flera härliga färger och utföranden
  • Skaver inte i halsen
  • Liten och smidig att ha med sig på resan eller bara hemma i sitt eget kök
  • Mjuk och skön i materialet
  • Sköljs av lätt och smidigt direkt under kranen eller tvättas i tvättmaskin 30°C
  • Samlar lätt upp matrester i uppsamlingsfickan som man kan forma med hjälp av en insydd ståltråd
  • Tar ingen som helst plats i skötväskan
  • Prisvärd, endast 69:- hos Smultronbyn
  • Hemmasydd vilket gör den både unik och speciell

Barnförkläde
När barnen kommer upp i åldrarna är ett förkläde något som alla föräldrar borde ha nära till hands. För vilket barn älskar inte att kladda med målarfärger eller vara med och baka? Smultronbyns förkläden finns i två olika utföranden, ett klänningsförkläde med kardborreknäppning som täcker axlar, hals, bröst och mage samt ett vanligt förkläde med knytband. Vi valde det senare, en svart dröm med vita stora prickar och knytband i hals och ryggslut. Förklädet är, precis som haklappen, mjuk i tyget och kant- och knytbanden gör att det inte skaver runt hals och midja på barnet. När barnet har kladdat färdig sköljs förklädet av enkelt och smidigt direkt under kranen eller tvättas i maskin. Jag kan varmt rekommendera detta superfina och praktiska förkläde till alla föräldrar som vill ha lite mer “Mmm..” i den kladdiga vardagen!

  • Finns två modeller i flera färger
  • Passar barn i åldrarna 2-4 år (1-2 år i klänningsförklädena)
  • Skyddar barnets kläder ordentligt
  • Liten och smidig att vika ihop och ta med sig
  • Mjuk och skön i det tåliga materialet
  • Sköljs av lätt och smidigt direkt under kranen eller tvättas i tvättmaskin 30°C
  • Prisvärd, endast 125:- hos Smultronbyn (145:- för klänningsförklädena)
  • Hemmasydd vilket gör den både unik och speciell

IMG_3200IMG_3299IMG_3171IMG_3313IMG_3305IMG_3312

Måndagslistan

Ny vecka och dags att skriva måndagslistan precis som Jennyn med flera!

I dag, måndag, är jag glad för att...

  • Hösten närmar sig med stormsteg!
  • Jag har sex lovely tävlingar igång och en avslutas ikväll! Du är väl med och tävlar om ett presentkort hos Ida T?
  • Liam fick i veckan en jättefin mössa från Smultronbyn + lite annat smått och gott!
  • Vi har passat på att leka i lekparken när solen tittat fram.
  • Jag fick en bukett med röda rosor av sambon i torsdags blomma_1188032015_49885
  • Liam sov i fredags över hos sin mormor, mys!
  • Vi har haft en härlig helg med god mat, små utflykter och soffmys med hyrfilm!
  • Liam målade i lördags med vattenfärger och hade skoj!
  • Dagislämningarna går över förväntan, tack och lov.
  • Liams morfar fyllde 54 år i veckan!
  • Jag har min underbara familj

Tävling: BabyBjörn®

BabyBjörn® är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1961. Sedan starten har BabyBjörn® haft som mål att underlätta vardagen för småbarnsfamiljer genom att utveckla innovativa produkter för barn upp till tre år. I deras sortiment finner du allt från bärselar till matset och hela tiden kommer det in spännande nyheter!

I denna tävling har du chansen att vinna deras smidiga matstol! Vinstvärdet ligger på ca 2000 riksdaler! 

Matstolen är den perfekta första stolen där ditt barn sitter säkert och bekvämt från sex månader ända upp till två års ålder. Den är praktisk och lätt att använda tack vare det öppningsbara bordet som också fungerar som smart låsbygel. Den är lätt att hålla ren tack vare den avtagbara brickan som enkelt diskas för hand eller i diskmaskin. Matstolen tar liten plats och är lättplacerad. Fälls enkelt ihop när den inte används och vid transport. Smart, säker och smidig!

Jag tävlar om en matstol från BabyBjörn® hos Agnes!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vilken som är din favoritprodukt hos BabyBjörn®! Om du vill länka till tävlingen får du gärna använda bild och text ovan, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 11 oktober klockan 21:00! Lycka till allihopa!

söndag 26 september 2010

Vem vill inte…

…shoppa loss hos danska barnklädesmärket Ida T?
Deras sortiment är smockfull med ursöta baby- och barnkläder! Allt från mysiga påslakan
till accessoarer och ytterkläder. Allt i sprudlande färger och lekfulla mönster som passar alla!

Butiken fylls ständigt på med nyheter inför höst och vinter samt att dom rear ut tidigare
kollektioner jättebilligt! Med andra ord får man mycket “dejligt” för pengarna!

Imorgon, om lite mindre än ett dygn, avslutas min TÄVLING
där en lycklig vinnare kammar hem ett presentkort på 300 danska riskdaler!

Kanske blir det DU?

Slut på ännu en vecka…

IMG_3259Tandborstning!

Vår söndag har lunkat på ganska bra faktiskt. Lite spontana utflykter hit och dit!

I förmiddags tog vi en tur till Kosta Outlet och kikade lite. Hittade den perfekta inflyttningspresenten till mamma, en bok som fick följa med hem i presentpapper. Det var Anna Örnbergs Inred och dekorera ljust och lantligt – perfekt för mamma! Boken är full av idéer och inspirerande bilder som jag hoppas hon kommer ha nytta av!

När vi väl var hemma igen var Liam så trött att han somnade. Medans Simon stannade hemma åkte jag, mamma och Adde till Ateljé Vidagård och drömde oss bort bland deras fina saker. Man vill ha allt och lite till! Mamma hittade både det ena och andra som fick följa med hem; zink-bricka att dekorera med blockljus i kakelugnen, gamla nycklar och en vacker spegel.
Efter shoppingen hälsade vi på familj och vänner på kyrkogården. Bland andra farmor och farfar, farbror Baloo, Ola och Pontus. Ola har fått en gravplats tillsammans med sin pappa nu. Den var jättefin och smyckad med vackra blommor, stenar med budskap och ljuslyktor. Man kunde verkligen se att någon var där varje dag och vårdade platsen. Med kärlek och saknad.

Resten av kvällen har bara flutit på. Vi har käkat pizza och tittat på sista hyrfilmen Prince of Persia som var riktigt bra! I alla fall mycket bättre än gårdagens “mästerverk”. Snart är det läggdags även för mig – dagisdag imorgon!

Vår lördagskväll

IMG_3238 Planka med fläskfilé och kantarellsås!

Vi har haft en jättehärlig lördagskväll (förutom filmvalet då)! Provade på att göra planka för första gången och det var verkligen inte den sista! Verkligen gott och till efterrätt blev det Simons hemmagjorda vaniljglass med bananer och chokladtopping. På helgerna ska man ju lyxa till det lite!

Liam somnade vid halv nio och då slog vi oss ner i soffan och fortsatte titta på hyrfilmen The Ghost Writer. Herregud, vilken kass film! Internet dryper av kritikerrosade recensioner som hissar regissören (Polanski) till skyarna och här sitter Simon och jag och fattar nada och ingenting! “Mästerverk” in my ass. Visst, snyggt filmat, bra skådespeleri men vad spelar det för roll om hela handlingen är helt fucked up? Jag blir så besviken på såna filmer. Man hyr, förväntningarna på en riktigt mysig filmkväll skjuter i taket och så är den bara helt jävla.. jaa.. kass, kassare, kassast. Får hoppas att den tredje hyrfilmen, Prince of Persia, som vi ska se imorgon är bättre. Den har ju trots allt sågats av filmkritikerna så troligtvis kan den vara ett riktigt mästerverk i mina ögon!

lördag 25 september 2010

Måla, måla, måla!

IMG_3167IMG_3154IMG_3176IMG_3173IMG_3182IMG_3193

Dagens outfit

IMG_3098IMG_3110IMG_3107

Huvtröja: Nova Star från MinPluddeVutt
Linne: H&M
Byxor: Name It från Kullerbytta
Strumpor: Lindex
Skor: PO.P från Kosta Outlet Mode

Lillfisen är hemma igen

IMG_3141
Liam busar i trädgården!

Gårdagskvällen var myspysig! Medans Liam sov hos sin mormor tittade Simon och jag på en och en halv hyrfilm; The Bounty Hunter och Ghost Writer. Lite chippe och dippe blev det också!

Liam har haft det jättebra hos mamma inatt och efter frukosten idag hade dom tagit en promenad till Kosta Outlet. Själv tog jag sovmorgon innan jag släpade mig in i duschen. När jag kom in till mamma var det en riktigt glad liten Liam som mötte mig i dörren! Fick en stor kram och ett brett pepparkaksleende av min älskling!

Fisungen sover middag nu och Simon har precis åkt till Broakulla för att titta på fotboll. När Liam vaknar ska vi äta lite och sen funderar jag på om lillfisen är sugen på att måla – kladda med färg är ju så roligt!

fredag 24 september 2010

Vinnare: O-Råsa

Tävlingen i samarbete med O-Råsa är nu avslutad
och en vinnare av ett leksaksfordon i trä är utsedd – det blev nummer 78!

Stort grattis till dig! Jag hoppas lillkillen kommer gilla sitt nya fina fordon!
Tusen tack till Åsa på O-Råsa för ännu en urgullig vinst och tack till alla 95 deltagare!

Mormormys!

IMG_3070Liam och mormor läser saga!

Simon och jag är hemkomna (ja, det är väl en cirka fem meter hem) från min mamma. Vi åt en jättegod middag, lekte med Liam och alla hans leksaker och tittade på Idol! Vid nio var fisungen så trött att han somnade som en liten stock i mormors gosiga säng. Kunde inte sluta pussa på honom innan vi gick! Gosiga gullebulleunge!

Storhandling

IMG_3018En tröttis på väg hem från Nybro!

Storhandlingen i Nybro gick som smort. Ja, om man räknar bort att Simon glömt plånboken hemma och vi var tvungna att lotsa min mamma igenom internetbank-djungeln med dosor och koder via telefon. Men det gick! Skafferiet, frysen och kylen är fylld med matvaror för ett helt kompani, nog ska vi klara oss ett tag!

Om en timme ska vi sticka in till grannen, Liams mormor, och äta middag. Hon ska bjuda på köttfärspaj, så gott! Liam ska sova hos henne ikväll för första gången sen hon flyttade in i nya lägenheten. Skönt att ha honom så nära om det skulle vara något, man vet ju aldrig. Han kommer nog tycka det är kul att dela säng med sin mormor och mysa i alla fall! Och så har ju hon en massa goda kex i skafferiet samt dunka-dunka-musik som Liam älskar. Det är det första han gör när han kommer in dit annars; fram till stereon, sätter på musiken, dansar lite och sen ut i köket till pepparkaksburken! Busfrö!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam