fredag 10 oktober 2008

» reeegn och bara reeegn...

Idag har vi varit med Belle hos veterinären och det gick ju alldeles utmärkt. Förutom priset förstås - 400 spänn för 2 minuter. Dom är ju inte riktigt kloka egentligen. Men men, allt för vår lilla muskelknuttes hälsa.

-"Luuuukeee, I am your... FAAAAATHEEEEEER..!"

Simon är i flykthallen och solar solarium nu. Stackarn är ju rädd att åka på soleksem nere in Africa. Som jag ser det behöver han inte åka alls, han kan ju inte bli mycket brunare nu ju!
Förbaskade hobbyneger!
Har faktiskt inte fått resfeber än, konstigt nog. Trodde jag skulle få det men efter helgen smyger det väl på en lite smått. Har ju inte varit utomlands sen jag var typ 6 år eller nåt. Danmark och Tyskland räknas ju inte direkt. Men jag ser fram emot att flyga ner. Kommer bli spännande även om jag kommer klättra på väggarna av nikotinabstinens. Resan tar ju i och för sej bara fem timmar men ändå! Ska lassa upp med massa godis, frukt och kärringsnus så ska det nog gå bra. Hoppas jag.

Ringde och beställde tid till slingning på EmmaSalongen också. Ser ju ut som jag vet inte vad! Blond med världens utväxt och sen orangea slingor på det, herregud. Jag hoppas hon kan göra nånting åt det. Ska aldrig mer färga håret på egen hand hemma igen i mitt tillstånd!


torsdag 9 oktober 2008

» en evighet

Ooh, det var ett bra tag sen man var inne här nu. Fråga mej inte varför det bara blev så visst.
Finns ju så mycket att berätta, allt som hänt de senaste månaderna.

Vi har varit på ultraljud iallafall - äntligen! Som jag väntade och längtade.
Första gången var den 4 september och jag tyckte det gick jättebra. Simon var såklart med mig hela tiden och jag tror att det var just då han började förstå vad som höll på att hända. Att han skulle bli pappa för första gången! Det tog såklart ett bra tag innan jag vande mig vid att vara gravid, att förstå att man har en liten människa i magen som växer och växer är helt otroligt egentligen. Men det var väl efter ultraljudet som man fattade vad som höll på att hända. Det var på riktigt.


Här har vi första bilden på vår lilla bebis. 16 veckor och 2 dagar gammal.


Vi blev kallade till ett andra ultraljud den 24 september eftersom jag inte hade gått så långt första gången. Dom ville kolla att allt var i sin ordning och att det inte var något fel på barnet. Vi ville ju förstås veta könet med - en flicka!

Vår lilla Nova! 19 veckor och 1 dag gammal!

Nu är det bara knappt 6 dagar kvar tills vi åker på två veckors semester till Egypten. Det ska bli kanonskönt att komma hemifrån lite, vi behöver nog det allihopa. Speciellt Simon. Känns bara så trist att lämna Diesel och Rebell på hunddagis så länge. Kommer att sakna dom så himla mycket.

Imorgon är det dags för ett återbesök på Nybro Djurklinik med lilla Belle och hans ajaj-öga. Hur ska detta gå?


Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Reklam